Historiek

In 1954 richtten Mon en Dora Manendonckx in de Stationsstraat café 't Wijnhuis op. Iets verderop, in dezelfde straat, baatte zijn broer Stany samen met vrouw Angele gedurende meer dan twintig jaar 'Huis Manendonckx' - later 'De Wijnkelder' - uit, waar je terecht kon voor wijnen, likeuren en toebak in 't groot.

Café 't Wijnhuis werd in 1978 uitgebreid met een eerste zaaltje om onder leiding van Louis en Annemie Manendonckx uit te groeien tot zijn huidige vorm met meerdere feestzalen.

In 2006 namen Filip en Frederik Manendonckx 'Wijnimport Saillart' over en doopten deze zaak om tot 'Huis Manendonckx'. Met kleinzonen Fonne en Ferre Manendonckx lijkt de toekomst van 't Wijnhuis en Huis Manendonckx alvast verzekerd.

Over Huis Manendonckx

Bij Filip en Frederik Manendonckx kunt u terecht voor kwaliteitsvolle wijnen.  Naast Franse klassewijnen bieden wij een breed assortiment wereldwijnen, cava's en champagnes. Ook voor sterke dranken, likeuren, accessoires en geschenkverpakkingen helpen wij u graag verder.

Alle artikelen worden eigenhandig geselecteerd. Alleen zo kunnen wij voor elke prijscategorie de beste kwaliteit aanbieden. Zoekt u een origineel cadeau, een specifieke drank of heeft u een bepaald budget in gedachten?  Filip en Frederik maken voor u graag een selectie.